Jantien Petersen

Ik ben enthousiast, creatief en altijd in voor (net) iets anders. Met een positieve blik werk ik het liefst aan oplossingen voor niet-alledaagse problemen. Vanuit het werkveld voor het werkveld. Samen met jou werk ik aan duurzame oplossingen voor de inwoner, klant of cliënt: op weg naar de oplossing waarbij ik samen met jou en je team op zoek ga naar de ruimte die er is, maar die niet altijd gezien wordt.

Werk: Schuldhulpverlener, Budgetconsulent, Vroegsignalering, Woonlastencoach, betrokken bij de oprichting van de Bossche Bond en het Praktijknetwerk, beleidsmedewerker verbinden Schuldendomein. 

Studie/cursussen: Onderwijskunde, Social Studies, CMV, Schuldhulpverlening, WTF 1, Thumbs Up, Way up (door de uitvoeringsbrigade) 


Mathijs Raaijmakers

Ik ben een echte verenigingsman, die diverse kwaliteiten weet te combineren tot verbindend vermogen. Resultaatgedreven, maar wel nadat gezocht is naar het gewenste resultaat. Waarom we het doen, dat staat centraal: mensen die in meer of mindere mate hulp nodig hebben vanuit het sociaal domein. Daar krijg ik energie van!


Werk: Zayaz maatwerkspecialist, Zayaz coördinator incasso, tevens betrokken bij Vroegsignalering, Bossche Bond, Praktijknetwerk en Hapiness@work en Kansenlab. 

Studie/cursussen: Nederlands Recht, LEAN Green Belt, Maatwerkklas Instituut Publieke Waarden, Regisseren van beleid & vaardigheden voor professionals in publieke sector en Stress sensitieve dienstverlening.